loading
loading

Menu pro skupiny

Menu I.

Polévka

Domácí kulajda s pošírovaným vejcem, koprem a hřiby

Hlavní chod

Konfitované kachní stehno se sezónním zelím a bramborovými noky

Dezert

Lívanečky s ovocem a šlehaným tvarohovým krémem

750 Kč

 

Menu II.

Předkrm

Domácí paštika z husích jatýrek s portským vínem a hroznovým chutney

Hlavní chod

Domácí svíčková na smetaně se špekovým knedlíkem a brusinkovou redukcí

Dezert

Sezónní koláč

800 Kč

 

Menu III.

Předkrm

Uzený losos z naší udírny s citrónovým konfitem, crème fraîche a křepelčím vajíčkem

Hlavní chod

Konfitovaná telecí líčka s karlovarským knedlíkem a koprovým velouté

Dezert

Sezónní koláč

940 Kč

 

Menu IV.

Předkrm

Domácí paštika z husích jatýrek s portským vínem a hroznovým chutney

Hlavní chod

Pstruh s bramborami grenaille, řeckým jogurtem a čerstvým koprem

Konfitovaná telecí líčka s karlovarským knedlíkem a koprovým velouté

Dezert

Čokoládový fondán s malinovým coulis

1 050 Kč

 

Menu V.

Předkrm

Salát s kozím sýrem, vlaškými ořechy a ořechovým olejem

Hlavní chod

Pikantní thajská polévka s krevetami a lístky špenátu

Divočák s ratatouille a čokoládovým demi-glace

Dezert

Burákový parfait s čokoládovým mousse a slaným karamelem

1 050 Kč

 

Menu VI.

Předkrm

Krevety piri piri

Polévka

Domácí kulajda s pošírovaným vejcem, koprem a hřiby

Hlavní chod

Rib eye steak s omáčkou ze zeleného pepře a gratinovanými brambory

Dezert

Crème brûlée

1 190 Kč

 

Menu VII.

Předkrm

Hovězí carpaccio s tomatovým pestem a parmezánem

Hlavní chod

Grilované tygří krevety s lanýžovým rissotem a krevetovým bisquem

Divočák s ratatouille a čokoládovým demi-glace

Dezert

Čokoládový fondán s malinovým coulis

1 290 Kč

Close