Menu I.
Polévka
Domácí kulajda s pošírovaným vejcem, koprem a hřiby
Hlavní chod
Konfitované kachní stehno se sezónním zelím a bramborovými noky
Dezert
Lívanečky s ovocem a šlehaným tvarohovým krémem
750 Kč
Menu II.
Předkrm
Domácí paštika z husích jatýrek s portským vínem a hroznovým chutney
Hlavní chod
Domácí svíčková na smetaně se špekovým knedlíkem a brusinkovou redukcí
Dezert
Sezónní koláč
800 Kč
Menu III.
Předkrm
Uzený losos z naší udírny s citrónovým konfitem, crème fraîche a křepelčím vajíčkem
Hlavní chod
Konfitovaná telecí líčka s karlovarským knedlíkem a koprovým velouté
Dezert
Sezónní koláč
940 Kč
Menu IV.
Předkrm
Domácí paštika z husích jatýrek s portským vínem a hroznovým chutney
Hlavní chod
Pstruh s bramborami grenaille, řeckým jogurtem a čerstvým koprem
Konfitovaná telecí líčka s karlovarským knedlíkem a koprovým velouté
Dezert
Čokoládový fondán s malinovým coulis
1 050 Kč
Menu V.
Předkrm
Salát s kozím sýrem, vlaškými ořechy a ořechovým olejem
Hlavní chod
Pikantní thajská polévka s krevetami a lístky špenátu
Divočák s ratatouille a čokoládovým demi-glace
Dezert
Burákový parfait s čokoládovým mousse a slaným karamelem
1 050 Kč
Menu VI.
Předkrm
Krevety piri piri
Polévka
Domácí kulajda s pošírovaným vejcem, koprem a hřiby
Hlavní chod
Rib eye steak s omáčkou ze zeleného pepře a gratinovanými brambory
Dezert
Crème brûlée
1 190 Kč
Menu VII.
Předkrm
Hovězí carpaccio s tomatovým pestem a parmezánem
Hlavní chod
Grilované tygří krevety s lanýžovým rissotem a krevetovým bisquem
Divočák s ratatouille a čokoládovým demi-glace
Dezert
Čokoládový fondán s malinovým coulis
1 290 Kč